20 Aralık 2010 Pazartesi

Karnıyarık

Patlıcan ile yapılan yemeklerin her türlüsünü severim ,karnıyarığın yeri ise ayrıdır...
Biraz zahmetli olsa da sık sık yapmaya çalışıyorum...

Malzeme

4 patlıcan
200 gram kadar kıyma
1 soğan
1 kaşık salça
Kıyma soğanla kavrulur tuz karabiber eklenir isterseniz içine bir domates doğrayın
Patlıacanlar kızartılır bir tarafı yarılır kıyma içine konur 1 kaşık salçayı sıcak suda eritip patlıcanların üzerine dökülür fırına verilir...

5 yorum:

  1. Çok güzel görğnğyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. ellerine saglik..cok seferim karniyarik yemegini...cok guzel gorunuyor..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. bizim ev halkida cok sever haftada olmassa iki haftada kesin yapilir
    ellerine saglik yanina pilavla nefis olur

    YanıtlaSil
  4. Çok severim harika olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Ekmeğimi bandıra bandıra yemeyi çok severim.
    Nefiss görünüyor.
    Ellerine sağlık
    Sevgiler.

    YanıtlaSil