200 gram kıyma
1 su bardağı pirinç
2 soğan
1 kaşık domates 1 kaşık biber salçası
maydanoz
tuz ,karabiber
sıvı yağ
Soğan ince doğranır kıyma,pirinç baharatlar maydanoz 1 kaşık domates veya biber salçası eklenir çok az su ilave edilip iç harcı hazırlanır yapraklara sarılır...
Tencereye dizilen sarmalar salçalı su ve çok az limon suyu eklenerek pişirilir yanın da yoğurtla servis yapılır...
Zeytinyağlısının yeri ayrıdır ama etliyide çok severim yanına yoğurt ile :)
YanıtlaSilEllerine sağlık arkadaşım.
sevgiler.
mmm yoğurtlada harika gider ellerine sağlık ablacım
YanıtlaSilsüper görünüyor, elinize sağlık.
YanıtlaSilminik minik süperler bir tencere yerim ben bunlardan:))) ellerine sağlık mutlu seneler canım
YanıtlaSilarkadaşım günaydın
YanıtlaSilellerine sağlık
enfes görünüyor,ben pek etli yapamıyorum eşim sevmiyor çünkü.
sevgiler
Etlisine bayıllırım.Ellerine sğalık canım dökücen yoğurdu bol bol ohh miss
YanıtlaSilcanım ellerine emeklerine sağlık:) yaprak sarmalar nefis olmuşlar ellerin dert görmesin:)
YanıtlaSil