17 Ocak 2011 Pazartesi

Kara Lahana Yemeği

Annemin yağtığı karadenizin değişik versiyonları ile yapılan karalahana yemeğinin en bariz özelliği iç yağı eklenmesidir bir çok kişiye  tadı değişik geldiği için yiyemez ama bizlerin çok sevdiği bir yemektir...Bol barbunyalı   sevdiğimiz için annem böyle pişirmiş bu yemeğin içine yarma ve  mısır da eklenebilir...

6 yorum:

  1. annemde çok yapardı bu yemeği.mısırla ve barbunyayla harika oluyor.anneninde ellerine sağlık arkadaşım.sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. Annecinin ellerine saglik,çok lezzetli gorunuyor basli basina dolu bir yemek,sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. karalahana yemeğini sade yaparız. özellikle babam çok sever bende nedendir bilmem kızarmış ekmekle bayılırım:) eline sağlık
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Babaannem de aynen böyle yapardı!
    Babamın favorisi.Ben sade yiyemem ama yoğurtla bayılırım :)
    Teyzeciğin ellerine sağlık..
    Kalbi selamlarımla

    YanıtlaSil
  5. of of of yanında mısır ekmeği nerde. çok güzel görünüyo, ellerinize sağlık. ben hayriye selam....

    YanıtlaSil
  6. çok severim, anneciğimde harika yapar. Bir de mısır ekmeği. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil