Annemin yağtığı karadenizin değişik versiyonları ile yapılan karalahana yemeğinin en bariz özelliği iç yağı eklenmesidir bir çok kişiye tadı değişik geldiği için yiyemez ama bizlerin çok sevdiği bir yemektir...Bol barbunyalı sevdiğimiz için annem böyle pişirmiş bu yemeğin içine yarma ve mısır da eklenebilir...
annemde çok yapardı bu yemeği.mısırla ve barbunyayla harika oluyor.anneninde ellerine sağlık arkadaşım.sevgiyle kal.
YanıtlaSilAnnecinin ellerine saglik,çok lezzetli gorunuyor basli basina dolu bir yemek,sevgiler.
YanıtlaSilkaralahana yemeğini sade yaparız. özellikle babam çok sever bende nedendir bilmem kızarmış ekmekle bayılırım:) eline sağlık
YanıtlaSilsevgiler..
Babaannem de aynen böyle yapardı!
YanıtlaSilBabamın favorisi.Ben sade yiyemem ama yoğurtla bayılırım :)
Teyzeciğin ellerine sağlık..
Kalbi selamlarımla
of of of yanında mısır ekmeği nerde. çok güzel görünüyo, ellerinize sağlık. ben hayriye selam....
YanıtlaSilçok severim, anneciğimde harika yapar. Bir de mısır ekmeği. ellerinize sağlık.
YanıtlaSil