27 Aralık 2010 Pazartesi

Hasanpaşa Köftesi

Yarım kilo kıyma
 1 tane soğan
ekmek içi veya galeta unu
tuz,karabiber
Köfte yoğrulur  ortaları çukurlarştırılmış köfteler fırın kabına konur fazla olmamak şartıyla fırında pişirilir..
Diğer yanda patates püresi hazırlanır,fırında pişmiş olan köftelerin ortasına püre doldurulup salçalı su konularak fırında pişirilir. Dilerseniz pürenin üzerine kaşar rendesi de koyabilirsiniz..

10 yorum:

  1. Hasan Paşa köftesine gerçekten hayır diyemem.Zannediyorum çoğumuz için geçerli bu.Nefis görünüyor.Ellerinize sağlık..!

    YanıtlaSil
  2. Bu nasıl bir emektir nasıl bir görüntüdür böyle!Tadından yenmez bu şimdi:)

    YanıtlaSil
  3. Canım ellerine sağlık nefis olmuş gerçektende..

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlıkçok güzel olmuş arkadaşım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. canım,hamhamcım benim:))
    şu hasan paşalar bi bana kısmet olmadı .
    ellerine sağlık imrenmemek mümkün mü baksana şu görüntüye...
    sevgiler minticiğinden

    YanıtlaSil
  6. cok sevdigimiz bir lezzettir ellerine saglik,sende çok guzel yapmissin afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  7. Kim sevmez ki bu kofteyi. Ellerine saglik, nefis gorunuyor.

    YanıtlaSil
  8. Bu tada bayılırım harika olmuş. Ellerine sağlık afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  9. Bizim et oburlar bayılır buna elinize sağlık harika görünüyo
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. görüntüsü yetiyor lezzetini anlatmaya davet sofralarına yakışır bir yemek ellerine sağlık canım yeni yılınız kutlu olsun sağlık ,mutluluk dolu günler diliyorum canım

    YanıtlaSil