18 Ocak 2011 Salı

Kıymalı Karnıbahar



1 soğan 2 3 tane havuç zeytinyağında kavrulurken kıyma eklenir kavrulur 1 kaşık biber salçası veya domates salçası konur karnıbaharın dalları ayrılır yıkanır ve kavrulan kıymalı harcın içine konur biraz su eklenir ve karnıbahar yumuşayıncaya kadar pişirilir..

4 yorum:

  1. kışın vazgeçilmez lezzetli sebzesi en güzel kıymalı oluyor bende bu şekliyle daha lezzetli buluyorum ellerine sağlık canım sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. şu karnıbahardaki güzelliğe bak.bayılıyorum ben karnıbahara.ellerine sağlık arkadaşım.harika olmuş.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım nefis olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canım harika görünüyor ellerine sağlık, sevgilerimle..

    YanıtlaSil